Project Description

Maatwerk naar het officieel erkend diploma Commercieel medewerker gericht op uw praktijk én op de ambities van uw werknemers én interactief.

BBL Opleiding MBO:  Commercieel Medewerker

Niveau: 3

Crebo nummer:  25134

De duur van de opleiding is 18 maanden.

Voor de uitoefening van het beroep is beheersing van óf Engels óf Duits vereist.

Na het behalen van het diploma Commercieel Medewerker kunnen uw werknemers doorleren voor het mbo- diploma (Junior) Accountmanager, niveau 4.

Uw werknemers kunnen in korte tijd een officieel erkend mbo-diploma Commercieel Medewerker halen. De opleiding leidt op tot volwaardig commercieel medewerker. Het eigentijds en flexibel ingericht programma, in balans met werk en privé, leert uw werknemers alles over het verkooptraject en helpt ze een klantgerichte houding aan te nemen. De leerstof is gericht op uw praktijk én de persoonlijke behoeften van uw werknemers waardoor, wat uw werknemers leren, direct op de werkvloer toepasbaar is.

Uw werknemers worden in de dagelijkse praktijk begeleid en gestuurd door de praktijkopleider en leren tijdens de trainingsdagen van docenten uit de praktijk. Voor alle overige vragen kunnen uw werknemers terecht bij de Academymanager van NSRA.

Vanaf de start hebben uw werknemers én uw bedrijf zo al voordeel van de opleiding.

WILT U MEER INFORMATIE?

Wij sturen u graag onze folder toe