Project Description

Maatwerk naar het officieel erkend diploma (junior) Accountmanager gericht op uw praktijk én op de ambities van uw werknemers én interactief.

Incompany

BBL Opleiding MBO:  (Junior) Accountmanager

Niveau: 4, het hoogste mbo-niveau

Crebo nummer:  25132

De opleiding duurt 24 maanden

Voor de uitoefening van het beroep is goede beheersing van het Engels en beheersing van een tweede moderne vreemde taal vereist.

Uw werknemers kunnen in 24 maanden een officieel erkend mbo-diploma (Junior) Accountmanager halen. In het eigentijds en flexibel ingericht leerprogramma, in balans met werk en privé, passeren belangrijke onderwerpen op het gebied van accountmanagement. Zo leren uw werknemers onder andere verschillende verkooptechnieken, verdiepen zich in marketing, ontwikkelen commerciële vaardigheden en handelen in overeenstemming met de in de maatschappij geldende ethische maatstaven. De leerstof is gericht op uw praktijk én de persoonlijke behoeften van uw werknemers waardoor, wat uw werknemers leren, direct op de werkvloer toepasbaar is.

Uw werknemers worden in de dagelijkse praktijk begeleid en gestuurd door de praktijkopleider en leren tijdens de trainingsdagen van docenten uit de praktijk. Vanaf de start hebben uw werknemers én uw bedrijf zo al voordeel van de opleiding. Voor alle overige vragen kunnen uw werknemers terecht bij de Academymanager van NSRA.