Project Description

Maatwerk naar het officieel erkend diploma Logistiek medewerker gericht op uw praktijk én op de ambities van uw werknemers én interactief.

Incompany

BBL Opleiding MBO:  Logistiek medewerker

Niveau: 2

Crebo nummer: 25371.

De opleiding duurt 12 maanden.

Voor deze opleiding zijn er geen vereisten

Na het behalen van het diploma Logistiek medewerker kunnen uw werknemers doorleren voor het mbo- diploma Logistiek Teamleider niveau 3.

Uw werknemers kunnen in korte tijd, 1 jaar, een officieel erkend mbo-diploma Logistiek medewerker halen. In het eigentijds en flexibel ingericht leerprogramma, in balans met werk en privé, passeren alle belangrijke onderwerpen op het gebied van logistiek. Uw werknemers leren zich als teamspeler te ontwikkelen gericht op de teamdoelstellingen en dat ze een belangrijke schakel vormen in de totale logistieke keten. Uw werknemers leren hoe goederen te ververpakken en verzendklaar te maken en een veilige werkomgeving te creëren. Daarnaast leren uw werknemers alles over de ontvangst en verwerking van goederen. De leerstof is gericht op uw praktijk én de persoonlijke behoeften van uw werknemers waardoor, wat uw werknemers leren, direct op de werkvloer toepasbaar is.

Uw werknemers worden in de dagelijkse praktijk begeleid en gestuurd door de praktijkopleider en leren tijdens de trainingsdagen van docenten uit de praktijk. Vanaf de start hebben uw werknemers én uw bedrijf zo al voordeel van de opleiding. Voor alle overige vragen kunnen uw werknemers terecht bij de Academymanager van NSRA.