Project Description

Maatwerk naar het officieel erkend diploma MBO Logistiek Teamleider gericht op uw praktijk én op de ambities van uw werknemers én interactief.

Incompany

BBL Opleiding MBO: Logistiek Teamleider

Niveau: 3

Crebo nummer: 25372

De opleiding duurt 18 maanden

Voor deze opleiding zijn geen vereisten.

Uw werknemers kunnen in korte tijd, een officieel erkend mbo-diploma Logistiek Teamleider halen. Het eigentijds en flexibel ingericht leerprogramma is in balans met werk en privé.  Uw werknemers leren het logistieke proces goed te begrijpen en te optimaliseren, contacten te onderhouden met afdelingen, het team aan te sturen en te laten groeien in hun vakgebied en hoe de (afdeling) doelstellingen te behalen. De leerstof is gericht op uw praktijk én de persoonlijke behoeften van uw werknemers waardoor, wat uw werknemers leren, direct op de werkvloer toepasbaar is.

Uw werknemers worden in de dagelijkse praktijk begeleid en gestuurd door de praktijkopleider en leren tijdens de trainingsdagen van docenten uit de praktijk. Vanaf de start hebben uw werknemers én uw bedrijf zo al voordeel van de opleiding. Voor alle overige vragen kunnen uw werknemers terecht bij de Academymanager van NSRA.