Project Description

Maatwerk naar het officieel erkend diploma MBO Medewerker ICT gericht op uw praktijk én op de ambities van uw werknemers én interactief.

Incompany

BBL Opleiding MBO: Medewerker ICT

Niveau 2

Crebo nummer: 25192

De opleiding duurt 12 maanden.

Er zijn voor deze opleiding geen vereisten.

Na het behalen van het diploma Medewerker ICT kunnen uw werknemers doorleren voor het mbo- diploma Medewerker beheer ICT, niveau 3.

Uw werknemers kunnen in 12 maanden het officieel erkend mbo-diploma Medewerker ICT  halen. Het eigentijds en flexibel ingericht leerprogramma is in balans met werk en privé.

Belangrijke onderwerpen op het gebied van installeren en onderhouden van hardware, software en verbindingen en het behandelen van incidentmeldingen komen in het programma aan de orde. Zo leren uw werknemers het gebruikers klaarmaken van systemen, (rand) apparatuur en applicaties en het oplossen en/of escaleren van incidenten.

De leerstof is gericht op uw praktijk én de persoonlijke behoeften van uw werknemers waardoor, wat uw werknemers leren, direct op de werkvloer toepasbaar is.

Uw werknemers worden in de dagelijkse praktijk begeleid en gestuurd door de praktijkopleider en leren tijdens de trainingsdagen van docenten uit de praktijk. Vanaf de start hebben uw werknemers én uw bedrijf zo al voordeel van de opleiding.

Voor alle overige vragen kunnen uw werknemers terecht bij de Academymanager van NSRA.